Produkter

 
Hos ParArt kan du købe vores egne fine art fotos, som vi nyder at tage på vores ture rundt i Danmark eller på vores fælles rejser rundt i verden. Alle fotos er taget af os selv.
Vi tager foto af det vi personligt syntes er smuk for øjet.
I shoppen sælges A3 Unika foto, hvilke betyder alle er trykt i begrænset oplag.
Hvis du har specielle ønsker til andre størrelser eller typer af tryk, som f.eks. storformat, tryk på lærred eller aluplade skal du endelig kontakte os på mail.

Mere

ParArt-Fotokunst egne fotos som unika og tryk på storformat

Om

Vi er et par som bruger fotografi til at skabe unikke kunstneriske billeder. Vi rejser omkring i verden og tager smukke fotos og inspiration med hjem. Alle fotos til salg på siden, er egne kreationer. Fotos fra byer fyldt med liv og lys og fotos fra naturen med de rolige stunder der kurerer sjælen.

Os - Frederik og Jane er til hverdag et par. Hvilke er grundtanken bag navnet ParArt. Vi vil som Par gerne sælge Art, dermed ParArt.
Vi nyder sammen at skabe nogle fede fotos, at dele den oplevelse der er i at rejse rundt i Danmark og i verden sammen.

Mere

Hvorfor kunst?

Fotokunst kan være en vigtig del af vores indretning af vores hjem. Det kan være med til, at give dine rum et personligt udtryk og være med til at underbygge en helt bestemt følelse. Er det rolige billeder eller er det billeder med fart og handling, er det billeder med farver eller billeder i sort/hvid som behager dig mest? Vi er sikker på, at nogle af vores billeder kan indgå i din indretning, - uanset om det er indretning af stue, køkken, gang, kontor mm. 

Interesseret? Så tag et kig på vores produkter.

 

Mere

Unika fotokunst


Oplag på kun 30 stk af hver foto - unika fotokunst

Fotokunst i storformat


Vælg bare størrelsen på dit næste storformat - ubegrænset oplag